Gnäll...

Ja... alla ni som hatar folk som gnäller kan sluta läsa genast. Inte för att jag tänker bli långrandig, men jag tycker det känns bättre att skriva av sig när jag är på detta humöret.
Just nu tycker jag livet tar emot lite. Jag blir sjuk gång på gång på gång... trött på det! Tror att det beror på allt jäkla penicillin mot halsfluss och stämbandsinflammation som jag har ätit sista tiden. Jag har väl inget eget immunförsvar kvar.
Akta er för penicillin! ...bara användas i nödfall...

Sen är det detta med relationer. Varför ska det behöva vara så komplicerat?
Innerst inne tror inte jag att vi människor ska leva monogamt. Men samhället och socialiseringen har sprungit ifrån evolutionen och bland annat kommit på att vi ska leva i par. Allt annat känns fel. Detsamma gäller mig. Vid otrohet känner jag mig enormt sviken.



Monogami, ett resultat av ett stressat kontrollbehovs-samhälle?





Men ibland undrar jag om det inte skulle va bättre att leva i någon form av harem. Man är aldrig ensam om man inte vill det, samt att man har alltid någon att prata med. (Man slipper också undan gnäll när det är "den" perioden. Bara att ta någon annan.) Problemet vore ju detta med svartsjuka. Jag kan vara väldigt svartsjuk. Det ska jag träna bort.
Jag är också helt säker på att den dagen jag träffar en kille som är pålitlig, omtänksam och ärlig så kommer jag inte behöva känna oro och svartsjuka. Jag har nog bara träffat allmänt omogna och dåliga alfa-hannar. No more



  
Harem
(Jag skulle dock vilja ha mer som en blandad grupp. Inte bara
en man.)




DAGENS TIPS:

*Rensa bort de människor i ditt liv som drar energi och fokusera energin på människor du mår bra av.

*Älta inte saker.

*Tänk mer på dig själv.

*Ät glass.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Den här haremidén är inte så dum....



Puss!

2008-08-14 @ 12:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0