Snälla människor:

*Mamma (Omtänksam, ovärderlig och "mitt syre")
*Pappa (Filosofisk, realistisk och fantasifull)
*Brorsan (Komisk, ambitiös och ordningssam)
*Rebecca (Positiv, kreativ och omtänksam)
*Marcus (Bitterljuv, smart och rolig)
*Sara (Räddaren i nöden, smart och omtänksam)
*Matea (Rolig, förstående och ambitiös)
*Linda (Omtänksam, rolig och uppriktig)
*Malin (Omtänksam, komisk och väldigt snäll)
*Anthony (Generös, omtänksam och rolig)
*Linn (Komisk, snäll och omtänksam)
*Alexandra (Rolig, ambitiös och känslosam)
*Linnea (Kul, omtänksam och snäll)

...ville bara ge er STOOOOOR kram...

Just det!

Höll på att glömma att jag mfl hade en "Sex and the city" fest igår. (Arr Rebecca)
Klädde oss lite snyggare än vanligt (tyckte iallafall vi. Haha) Sen gick vi och såg filmen med samma namn. Mycket bra!
...lite väl sentimental på sina håll, men jag kanske är lite överkänslig just nu... whatever...

Har några bilder därifrån iallafall.


Britney, Rebecca och jag fixar "Cosmopolitans". Iallafall gör de det... haha


Jonas, Rebecca, Britney och jag.


Jag, Anthony, Elin, Rebecca, Lisa och Emelie.


Sooo "Sex and the city"... ;)

Brudar...

...fan... jag fattar inte varför tjejer ska vara så elaka mot varandra. "Backstabba" varandra så fort de får tillfälle... Tro nu inte att jag glorifierar män, men de är faktiskt generellt sätt rakare och kommunicerar på ett helt annat (enklare) sätt.
Så länge kvinnor behandlar varandra på detta sätt tycker jag faktiskt det är helt förståeligt att män "styr" världen. Ok att det finns mycket krig, men om vi kvinnor hade varit vid makten så hade det istället varit en jäkla massa inbördeskrig!

Var med om detta igår. Mitt ex före detta (inte flickvän, nån han dejtade ett tag) träffade på mig på Solidaritet. Hon visste direkt att det var jag... "Hur är det mellan dig och "censur"?" 

Sen började hon babbla om att hon börjat träffa två av mitt ex vänner! Jaha... ? Ska jag vara impad, eller vad vill hon?! 
Bad mig att inte berätta detta för mitt ex.
Jag: "Jag kommer att berätta det direkt fattar du väl!?." ...sen undrar jag om det kanske är det hon VILL? För att skapa drama, eller om hon verkligen inte ville att jag skulle säga det? Hmm... wierdo...  
Pratade också skit om mitt ex och sa en hel massa annan bullshit... Dumma. Han är snäll.

Sen följde hon efter mig och Anthony när vi var på väg ut från Solidaritet... Jeeesus människa! Haja vinken, vi vill inte veta av dig!

Värst var väl att hon låtsades vara snäll och omtänksam. Var ju SÅ tydligt att det var en fasad. Shit... *är äcklad nu* Tack så mycket! 
 

Bäst är att bara låta alla människor vara. Vem sjutton fortsätter att dryga sig efter att motparten sagt att hon/han (Jag i detta fallet) verkligen har mycket problem för tillfället och inte orkar med en massa tjafs från obetydligt folk?
Svar: En egoist.



...så, nu ska jag äta glass... Hej då...

Efter regn kommer solsken...

...VARFÖR MÅSTE REGNPERIODERNA VARA SÅ JÄKLA LÅNGA DÅ?!?!

Bakom väggen teorin.

Jag är en väldigt filosofisk människa. Jo, det är säkert. Jag hade dessutom MVG i filosofi i skolan.
Funderar otroligt mycket kring existensiella frågor. Vad händer när man dör? Vart slutar universum? Med mera.
Universum är jobbigt att tänka på tycker jag. Universum sägs ju expandera hela tiden. Men allting som expanderar (växer/blir större) blir ju det inom något annat.
Vad är det för utrymme universum expanderar inom om nu universum är alltet?

De här tankarna kom till mig redan i 13 års åldern. Då trodde jag att det som då är det "yttre universum"  kanske har någon form av vägg eller liknande och att det som finns där bakom väggen är där man hamnar när man dör. Detta kallade jag för Bakom väggen teorin.

Nu tror jag kanske inte så mycket på det, men undrar fortfarande vad det är för utrymme som vi (universum) växer inom.

Undrar om det någon gång funnits någon lycklig filosof?
För tro mig, den här typen av undrande, tänkande och filosoferande resulterar bara i att man mår sämre. 
Jag borde nog helt enkelt tänka mindre.
Jag har vid flera tillfällen halvt om halvt önskat att jag skulle vara mer naiv och blåögd. De som är det verkar ju må mycket bättre och gräver inte ner sig så mycket i allt så som jag gör.

Män...

...det var allt jag hade att säga om det tragiska ämnet.

Hmm... *uppdaterad*

                                 
      

                                                                                                  Tror faktiskt inte jag var arg på riktigt här... men det är enda bilden jag inte ser snäll ut på.



Idag har jag en sån där bitter "AnnaCarin är trött på män dag". Varför ska dessa ständiga missuppfattningar och förbannade åsikter krocka HELT hela tiden!!! Jag vill vara någons prioritet numbero ono någon gång!!! Snälla nån! Själv ser jag alltid till att min "man" känner att han är det.
Man kan inte bara ge och ge... ibland vill man få också... vill vara någons prioritet nummer ETT någon GÅNG!!! Snälla... Jag VET att jag är värd det... det är alla...
...men näääää då... 
          
Funderar på att sluta vara heterosexuell. Hur nu ska det gå till... Haha...
...Och nä, jag är inte någon arg och bitter feminist...

Ett tips till er tjejer "Man saknar inte kon för än båset står tomt". Alltså... var inte för närvarande och tillgängliga... spela lite oåtkommliga och spännande... jag har sjukt svårt för det själv... men GÖR det. För jag VET att det funkar... ligger nog i mäns jaktisktinkt... eller nåt... hatar bara dessa spel... Varför inte raka rör bara?! 

Några män jag gillar är iallafall: min bror, pappa, Sluggo (katten) och Marcus....men många är det inte... (ledsen om jag missat någon som anser att du/han behöver vara med. Förmodligen är det för att du/han faktiskt inte platsar!)

Jag skulle önska att jag verkligen VILLE leva HELT själv i någon liten stuga minst 10 mil från all mänsklighet. Jag kunde i och för sig bo med ca 10 katter och en tv. När jag sen dör kan katterna få käka upp mig... ingen kommer ju ändå veta om jag är död eller levande!) Nä, JAG är INTE bitter! *ironi*


Kramar!                     

Long time!

Jag har inte skrivit pa lange for jag ar med Malin pa Mallorca! Idag ar det bra vader, men innan har det varit skit. Regnat. Imorgon ska det tydligen ocksa bli skit. Fan... sjalvklart har vi solat idag. Brant mig sa klart. Haha! Fan... igen... Aja... vi har iallafall varit ute och festat tva ggr... i Magaluf. Helt ok. Lite mycket smabarn bara... Orkar inte skriva mer pa den har skitdatorn som inte har vara skandinaviska bokstaver! C U Soon! Puss!!!

Celine Dion och Whitney Huston



Jag och Linda sjunger SÅÅÅ bra!!! Haha! :)

"Fan va gött att MAX har öppnat i Schövvde ällä?!" *västgötska*

Rubriken är ett internskämt mellan mig och min bror. Vi har en tämligen underlig humor där det mesta är ganska internt.
Pappa förstår sig inte på våra skämt och tycker oftast vi är barnsliga. Vi blir nog ganska barnsliga när vi träffas i och för sig. Haha!

....jag får bara mer och mer ångest för min individuella uppgift som ska vara inne på onsdag. Fyyyyyyy.... Ska handla om "Genusarbete i förskolan". Faktum är att jag bryr mig inte så mycket... jag kommer bli en sådan där stereotyp förälder som klär sina barn i könstypiska färger och kläder, säger att flickan är söt och pojken är tuff samt att jag döper dem till namn som är typiska för det kön de tillhör. Däremot kommer jag alltid att se till att de förstår att allas människovärde är detsamma oavsett vilket kön de tillhör och att man kan bli det man vill bara man kämpar för det. Dessutom ser jag det som en självklarhet att det ska vara lika lön för lika jobb.
Men att hålla på och gnälla om varför barn leker "mamma, pappa, barn" och inte "pappa, pappa, barn" och varför inte flickor kan heta "Fredrik", tycker jag är otroligt fånigt, onödigt och energislösande.
Efter att ha haft praktik nu så märker jag att barnen själva väljer att kliva in i de stereotypa könsrollerna. Flickorna vill se ut som små prinsessor och pojkarna klär sig i poliskläder m.m. Sen vad det beror på vet jag inte. Om det är biologiska eller sociala faktorer vet jag heller inte. Lite intressant är det, men jag känner mig inte jätteintresserad och det är därför jag får ångest av skiten!

Malin(Se bild)och jag bokade en resa idag. På lördag drar vi till Mallorca. Nice. Borta en vecka... hoppas vädret blir sämre i Sverige den veckan. Känns lite fel att åka bort annars. Hehe... :)

Malin har också lagt in lite gamla partybilder (Se bilder) där jag är med. (Jag har stereotypa, sexistiska kläder på mig, så alla som röstar på FI (Feministiskt Initiativ) kan sluta läsa/kolla nu.)

image47
Malin, Linda och jag. (Jag har den ständigt återkommande favorit toppen. Haha!)

image48
Sofia (nunna) och jag (skolflicka). Ja, det var maskerad.

image49
Jag (skolflicka), Therese (också skolflicka), Fredrik (Påskkärring) och Sofia (nunna). Vi är på Blue Moon Bar.

image50
Therese, jag och Sofia på Blue Moon Bars tjejtoalett. (Visst har jag söta knästrumpor? Hihi!)
...jag tvättar händerna så jäkla mycket hela tiden... det är bra för jag är inte sjuk så ofta, men jag är väldigt torr om händerna. Någon som har tips på bra hudkräm? Billig tack. Haha.

image51
Me all alone på Blue Moon Bar. (Ok, nästa foto jag lägger in på min blogg ska vara sött och snällt. Inget där jag ser ut som... ja... Nu räcker det med den här typen av bilder ett tag.)



Frodo Baggins! *Grrrr*

FY vad jag är skoltrött nu!!! Vill bara ha "sommarlov" nu! ...måste vänta till onsdag eftermiddag dock... Eller ännu längre om jag inte blir godkänd. Denna kursen har inte varit speciellt rolig. Hoppas nästa kurs i höst blir bättre... gillar inte att känna mig såhär omotiverad. Blir ingenting gjort då... känner mig själv. :)

Hälsade på min Marcus som har opererat sig, för att kolla hur han mådde. Skönt att se att han mådde mycket bättre än jag trodde. Vi kollade lite på "Sagan om de två tornen".
Åhhhh vad jag tycker att Frodo (se bilden)är jobbig! Han ska liksom vara "hjälten", men jag tycker han är värsta mesen. I sista filmen är det ju stackars Sam (se bilden) som får göra hela jobbet. Han får till och med BÄRA upp det lata kräket på Domedagsberget! I övrigt gillar jag de filmerna. De är väldigt estetiskt vackra och mycket genomtänkta och välgjorda.
Tycker faktiskt att den mest komiska karaktären är Gollum/Smeagol (Se bild). Haha! Han är ju helt flippad! Total personlighetskluven! Ett riktigt intressant fall för vilken psykolog som helst.


image44
"Hjälten" Frodo och den egentliga hjälten Sam.

image45
Schitzot/coolingen Gollum/Smeagol.

RSS 2.0